اندونزی

ویزای اندونزی

                         ویزای توریستی اندونزی
ویزای توریستی اندونزی به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که به قصد بازدید و گردش می‌خواهند به این کشور سفر کنند. دارندگان روادید توریستی به هیچ وجه اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را ندارند. 
برای متقاضیان با گذرنامه‌ی ایرانی، صدور ویزا از طریق سفارت اندونزی در تهران انجام می‌گیرد. مدت اعتبار ویزا یک ماه است و امکان تمدید آن در کشور اندونزی وجود ندارد. 
جهت تقاضای ویزا مصاحبه انجام نمی‌گیرد و حضور متقاضی الزامی نیست.
اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. فرم تقاضای ویزای اندونزی را می‌توانید از بخش ویزای سفارت این کشور در تهران بخواهید.
مدارک موردنیاز
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمامی آن‌ها یک سری کپی موجود باشد. 
توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد. اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی آنها در پرونده‌ی روادید شما در سفارت اندونزی خواهد ماند. 
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند. 
1. شناسنامه ایرانی و کارت ملی 
2. گذرنامه ؛ اعتبار گذرنامه باید حتماً 6 ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد. 
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید. 
3. دو قطعه عکس رنگی؛ 
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: با زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد 4 × 6 که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد
4. آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق . 
5. اسناد رسمی شغلی و منابع مالی؛ 
- برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع: سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ۳ ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست.) 
- برای حقوق‌ بگیران: گواهی اشتغال به كار (تاریخ دقیق شروع به كار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ۳ ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست.) 
توجه: برای ارائه صورت‌ حساب بانکی، گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست و همه موارد اشاره ‌شده در بالا، از درخواست‌ کننده ویزا خواسته می‌شود.
- برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی، ‌صورت‌ حساب بانكی (مشروح عملیات ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس انداز با تاریخ گشایش حساب (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست.)
توجه: موجودی حساب باید حداقل ۱۰ میلیون تومان باشد.
- برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل.
6. چک ضمانت بازگشت: چک باید در وجه کارگزار باشد. مبلغ آن متغیر است؛ کمترین مبلغ دریافتی ۵ میلیون تومان است.
7. بلیط رفت و برگشت به مقصد اندونزی یا رزرواسیون قطعی. 
8. برگه‌ رزرواسیون هتل برای کل مدت اقامت. 
معمولا بررسی مدارک و صدور ویزا بین 8 تا 10 روز طول می‌کشد.
ویزای تحصیلی در اندونزی


                    
نوع ویزا روز کاری قیمت
1 ماهه 5 الی 7 روز 65$
مدارک مورد نیاز: