قبرس

ویزای قبرس

                        ویزای قبرس برای اتباع ایرانی توسط سفارت قبرس در ایران صادر می گردد. به طور کلی این ویزا در ایام تابستان که پروازهای مستقیم بین تهران و لارناکا برقرار است راحت تر صادر می شود.  از آنجا که قبرس عضو اتحادیه اروپا است و  در آستانه پیوستن به پیمان شینگن قرار دارد مقررات و قوانین سختی جهت صدور ویزا دارد. از طرفی داشتن ویزای قبرس اروپایی برای کسانی که می خواهند در آینده ویزای شینگن بگیرند یک امتیاز بزرک محسوب می شود.
مدارک لازم جهت اخذ ویزای قبرس توریستی هفت روزه:
•	اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار
•	۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی زمینه سفید
•	کپی و اصل شناسنامه
•	گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و میزان درآمد با ترجمه انگلیسی
•	پرینت حساب جاری یا پس انداز بانکی با ترجمه انگلیسی و با مانده حداقل ۷ میلیون تومان و درج مهر شعبه
•	مشخصات کامل مسافر از قبیل آدرس منزل و محل کار با ذکر شماره تلفن
•	گذرنامه قدیمی ممهور به سایر ویزاها
•	رزرو بلیط رفت و برگشت و ووچر هتل کانفرم شده و پرداخت شده 
•	در ایام غیر توریستی جهت اخذ ویزای قبرس نیاز به ترجمه رسمی سند مالکیت متقاضی نیز وجود دارد
 
مدت زمان اخذ ویزای قبرس
از زمان تحویل کامل مدارک به سفارت قبرس در تهران 8 روز کاری جهت اخذ ویزای قبرس زمان لازم است. در فصل تابستان و ایام نزدیک به عید نوروز و به طور کلی در پرونده های خاص می توان در فاصله کوتاه تری نیز ویزا گرفت. 
سفر به قبرس شمالی یا قبرس ترک
افرادی که از قبرس اروپایی ویزا بگیرند و ورود آنها به قبرس اروپایی باشد، می توانند به صورت زمینی به قبرس شمالی بروند و از شهرهای آن بازدید کنند اما خروج مسافر از قبرس باید حتما از قبرس جنوبی باشد.
قبرس شمالی برای اتباع ایرانی نیازی به ویزا ندارد، افرادی که به ورودشان از مرز قبرس شمالی است حق ورود و بازدید از قبرس جنوبی را ندارند و در آینده نیز در گرفتن ویزای شینگن و ویزای قبرس جنوبی با مشکل مواجه خواهند شد.


                    
نوع ویزا روز کاری قیمت
4 تا 5 روز 1350000 ریال
مدارک مورد نیاز:
                        گواهی اشتغال بکار با ذکر سمت و حقوق