لبنان

ویزای لبنان

                        قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور لبنان
اتباع ایرانی بدون نیاز به ویزا به مدت 20 روز می توانید در لبنان حضور داشته باشند به شرط اینکه سفر آنها توریستی باشد اگر برای کار و یا تحصیل به لبنان می رئند و یا بیش از 20 روز در لبنان اقامت دارند قبل از ورود باید جهت گرفتن ویزا اقدام نمایند .
انواع ویزا های کشور لبنان :
ویزا توریستی ( سینگل و دبل - اقامت بیش از 20 روز )
ویزا مولتی
ویزا کار
ویزا ترانزیت
ویزا بازرگانی
مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا های کشور لبنان :
اصل پاسپورت
2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید .
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل
مشخصات فردی ( آدرس محل کار و سکونت و تلفن )
کپی کارت ملی و شناسنامه
معرفی نامه یا قرارداد با شرکتی در لبنان ( جهت ویزا کار )
ویزا و بلیط کشور ثالت ( جهت ویزا ترانزیت )
معرفی نامه از شرکتی در لبنان که در آن نوع فعالیت شما ذکر شده باشد ( ویزا بازرگانی )
 
نکاتی در مورد انواع ویزا های کشور لبنان :
ویزای ترانزیت در دو نوع 48 ساعته و 15 روزه صادر می شود .
ویزا مولتی دارای اعتبار 3 ماهه می باشد و به دفعات امکان ورود و خروج از لبنان به به شما می دهد .


                    
نوع ویزا روز کاری قیمت
1 ماهه توریستی 3روز 55$
مدارک مورد نیاز: