هند

ویزای هند

                        درباره ویزای هند :
جهت اخذ ویزای کشور هند از طریق ایران فعلا فقط ویزای توریستی در سفارت هند پذیرفته میشود .
این ویزا نیاز به انگشت نگاری دارد و حضور خود مسافر الزامی میباشد .
پروسه زمانی این ویزا اصولا طولانی است و در صورتیکه خود مسافر اقدام نماید بین 15 تا 30 روز کاری زمان میبرد 
در صورتیکه چنانچه ویزای خود را از طریق شرکت خدمات مسافرتی سفربان سیر اقدام نمایید بین 5-7 روز کاری میتوانید ویزای خود را دریافت نمایید .
درادامه قیمت ویزا و مدارک مورد نیاز ارائه گردیده است :

                    
نوع ویزا روز کاری قیمت
توریستی 6-8روز کاری 400000تومان
نیمه فوری 4-6روزکاری 750000تومان
فوری 2-4روزکاری 1000000تومان
مدارک مورد نیاز:
                        اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ خروج -2قطعه عکس رنگی 5*5 - کپی صفحه اول و دوم شناسنامه،بلیط ،در صورت دارا بودن پاسپورت قبلی اصل پاسپورت قبلی